Hyvä vyörymään -kampanja on päättynyt

Haluamme kiittää kaikkia Hyvä vyörymään -kampanjaan osallistuneita kumppaneita ja asiakkaitamme. Ja tietysti myös kaikkia arvontoihin osallistuneita.

Hyvä ei lähtenyt vyörymään ihan toiveiden mukaisesti, ja nyt on valitettavasti korona vaikuttanut meidänkin tilauksiin niin rankalla kädellä, että joudumme laskemaan kierroksia, eikä lomautuksiltakaan vältytä. Tämä tarkoittaa luonnollisesti myös sitä, että kampanja joudutaan lopettamaan. Toivottavasti se tuotti iloa ja toivoa edes muutamalle!

Nyt vedetään vähän happea ja aletaan valmistautua tulevaan. On selvää, että tämä on uusi tilanne meille kaikille ja hyvä opetus siitä, miten käy, kun ostaminen loppuu. Tilanne on vaikea, mutta näemme jo valoa tunnelin päässä, kun rajoituksia on jo alettu purkamaan ympäri maailmaa ja pyörät alkavat taas hiljalleen pyörimään.

Periksi ei anneta! Näemme tässä myös mahdollisuuden uudistua yrityksenä. Se tarkoittaa sitä, että luvassa on pian uusia tuotteita ja palveluita vanhojen rinnalle sekä entistäkin parempaa tekemisen meininkiä. Joten pysykää kuulolla! Ja terveinä…

Tähtipiste Oy