Kattavat tehdaspalvelut Tähtipisteellä: työturvallisuudesta sähköasennuksiin

Tähtipisteen tehdaspalveluihin kuuluu koneiden huolto- ja korjaustyöt, työturvallisuuteen liittyvät työt ja sähköasennukset.Toimimme useimmiten asiakkaan tiloissa, mutta tarvittaessa voimme tehdä koneiden huolto- ja korjaustöitä myös Tähtipisteen verstaalla. Tällaisia töitä ovat esimerkiksi koneiden modernisoinnit, turvallisuustason kohottaminen, hitsaukset ja äänieristyksiin liittyvät toimenpiteet.

Työturvallisuuteen liittyvät työt voivat olla esimerkiksi tulityöpaikkojen korjauksia sekä turvakaiteiden ja opastekylttien valmistusta ja asennusta. Sähköasennuksiin kuuluu esimerkiksi valaisinhuolto ja kiinteistösähkötyöt.

Tähtipiste on tarjonnut tehdaspalveluita yrityksen perustamisesta lähtien. Tarve on tullut suoraan asiakkailta.

– Erityisesti työturvallisuuteen liittyvät työt ovat lisääntyneet viime aikoina. Asiakkaat panostavat työturvallisuuteen entistä enemmän, sillä se vähentää tapaturmia ja lisää siten yrityksen tuottavuutta, Tähtipisteen toimitusjohtaja Veli-Jussi Koskela kertoo.

Tähtipisteeltä saa kaikki tehdaspalvelut saman katon alta. Ammattilaisten joukostamme löytyy metallitöiden, teollisuusputkistojen, hydrauliikan, pneumatiikan, sähkön ja automaation osaajia. Osaamme toimia asiakkaan tiloissa tuotantoa häiritsemättä. Tähtipisteellä on kokemusta sekä lattiatasolla että korkealla työskentelystä.

Kasvava asiakasjoukkomme kertoo siitä, että Tähtipisteen osaamiseen luotetaan.

– Olemme saaneet asiakkailta hyvää palautetta tehdaspalveluista. Asiakaspalaute on meille tärkeää, sillä se auttaa kehittämään palvelujamme.