Korona jyllää, työ jatkuu – tule mukaan Hyvä vyörymään -kampanjaan!

Vallitsevan tilanteen vuoksi olemme antaneet henkilöstöllemme lomautusvaroituksen. Teemme kaikkemme, jotta lomautuksilta voitaisiin välttyä ja pystyisimme palvelemaan asiakkaitamme mahdollisimman hyvin kriisin aikana ja myös sen jälkeen.

Tässä tilanteessa kuluvan tilikauden tavoitteemme on korjattu tasolle ”pysy pystyssä”. Toisin sanoen, emme sattuneesta syystä odota tulosennätystä tältä vuodelta. Tärkeimmän tavoitteen ”pysy pystyssä” tulemme kyllä saavuttamaan, mutta kaikki eivät siihen ilman apua tule pystymään.

Haastamme teidät mukaan Hyvä vyörymään -kampanjaan!

Tukea paikallisille pienyrityksille, miten?

Sitoudumme jakamaan meille osoitetuista uusista tilauksista pienen osan eteenpäin vaasalaisille pienyrittäjille suorina ostoina, mikäli käyttöasteemme pysyy >65%/viikko. Käytännössä jokaisesta teiltä laskuttamastamme työtunnista siirrämme sivuun 1€/h. Kertynyt tuotto laitetaan viikoittain jakoon.

Rahat käytetään pienten paikallisten liikkeiden auttamiseen, kuten, parturit, hierojat, kahvilat ja ravintolat. Ostamme lahjakortteja yrityksiltä, joiden palveluita jokainen meistä käyttää tavallisesti arjessaan. Halutessanne voitte itse ehdottaa kohteita.

Kampanja julkistetaan kotisivuillamme, jonne tulee myös laskuri, joka näyttää, paljonko rahaa on kertynyt ja mille yritykselle tuotto on jaettu. Luvut päivitetään kerran viikossa. Ostetut palvelut arvotaan Tähtipisteen Facebook-sivulla kaikkien halukkaiden kesken, joten voit myös itse osallistua lahjakortin arvontaan.

Mitä Tähtipiste voi tarjota yrityksellenne?

  • Resurssivajetta? Autamme tuotannon töissä, jos esim. sairauslomissa tulee yllättäviä piikkejä.
  • Ovatko kausihuollot tekemättä? Hoidetaan ne kuntoon, jos tuotanto hiljenee.
  • Tarjoamme uusia digitaalisia työkaluja tuotantoon. Nyt on juuri oikea aika nostaa tuottavuutta! Olemme FliQ- jälleenmyyjä. katso täältä: https://app.seidat.com/presentation/shared/CJENruJX3umBk9zxn    
  • Mitä tahansa työtä, josta on teille hyötyä nyt ja tulevaisuudessa.

Miksi kampanjaan kannattaa tulla mukaan?

Sen lisäksi että haluamme välttyä omilta lomautuksilta ja pitää omalta osaltamme pyörät pyörimässä, haluamme aidosti auttaa. Toivomme kampanjan aiheuttavan positiivista kierrettä ja vahvistavan suomalaista yrittäjähenkeä kovina aikoina.

Kampanja alkaa 24.3.2020 ja on voimassa niin kauan kunnes: 1. työssäkäynti kielletään viranomaisten toimesta kokonaan tai työt yksinkertaisesti loppuvat 2. valtio keksii keinoja, joiden ansiosta apuamme ei tarvita. 3. kriisi on ohi.

Laitetaan yhdessä hyvä vyörymään!

Ystävällisin terveisin,

Veli-Jussi Koskela, Tähtipiste Oy