Sisätilojen turvallisuus

 

Tähtipiste hoitaa tehtaiden sisätilojen turvallisuutta edistävien kaiteiden ja suojien suunnittelun ja asennukset sekä tehtaassa liikkuvien turvallisuutta lisäävien turvamerkintöjen päivittämisen näkyviksi ja huomiota herättäviksi.

 

Kartoitamme tehdastilojen törmäyssuojien ja turvakaiteiden tarpeen ja tarjoamme asiakkaalle valmiita hinta-laatu-suhteeltaan järkeviä ratkaisuja näiden toteuttamiseen. Huomioimme ratkaisuissamme aina asiakkaan resurssit ja toimintaympäristön vaatimukset. Teemme tuotevertailun ja tarjoamme sopivinta vaihtoehtoa. Kun valinta on tehty, asennuksesta ei tarvitse enää huolehtia. Me hoidamme tuotteiden tilauksen ja asennuksen valmiiksi asti.

 

Sisätilojen turvallisuus edellyttää asianmukaisia merkintöjä. Ne voivat olla esim. lattiaan maalattuja huomiomerkkejä jalankulkijoille, varoituskylttien asentamista turvallisuuden kannalta riskialttiisiin paikkoihin tai huomiota herättäviä teippauksia lattioihin, automaattisesti toimiviin oviin tai tehdashallin seiniin. Ammattilaisemme hoitavat kestävät kiinnitykset haastaviinkin paikkoihin ja tiiviit teippaukset kovallakin kulutuksella oleville pinnoille.

 

Sisätilojen turvallisuus -palvelupakettimme sisältää kartoituksen, valmiiden tuotteiden hankinnat ja työn toteutuksen paikan päällä.

 

Työ kannattaa aloittaa turvallisuuskartoituksella, jossa määritellään yhdessä asiakkaan kanssa tarvittavien merkintöjen taso ja toteutustapa. Turvallisuuskartoituksen avulla koko tehtaaseen saadaan suunniteltua yhtenevää linjaa noudattavat ja ajan tasolla olevat turvallisuutta edistävät merkinnät.

 

Tähtipisteen sisätilojen turvallisuuskartoitus (1h) sisältää:

 

  • – törmäyssuojien tarvekartoitus
  • turvakaiteiden tarvekartoitus
  • yleisten turvamerkintöjen nykytilan arviointi
  • uusien varoituskylttien ja huomiomaalausten tarpeen määrittely

 

Hinta alkaen 60€+ALV

 

Tähtipisteen sisätilojen turvallisuus -palvelupaketin hyödyt:

 

+ Asianmukaiset ja turvalliset ratkaisut

Asiakkaalle suositellaan hinta-laatu-suhteeltaan ja käytännössä järkevästi toteutettavia valmiita ratkaisuja. Käytössämme on useita eri tavarantoimittajia, joten pystymme tarjoamaan tuotteista laajan valikoiman ja kilpailukykyiset hinnat.

 

+ Helppo tilata ja ostaa

Selkeä palvelupaketti, jossa asiakas saa sekä kartoituksen, palvelun ja tarvittavat tuotteet yhdeltä toimittajalta.

 

+ Säästää aikaa

Asiakkaan omaa aikaa ei kulu tuotteiden vertailuun tai käytännön toteutuksen miettimiseen.

 

Hoida tehtaan sisätilojen turvallisuus kuntoon. Tilaa sisätilojen turvallisuuden kartoitus tai kysy lisää meiltä!

 

 

Yhteyshenkilö

Veli-Jussi Koskela

 

+358 50 369 1412
veli-jussi.koskela@tahtipiste.fi

 

Pekka Parikka

 

+358 45 8939 302
pekka.parikka@tahtipiste.fi