Proactor muutti uusiin toimitiloihin – varaosapalvelut laajenevat

Proactor muutti syyskuun alussa uusiin toimitiloihin osoitteeseen Rinnakkaistie 31. Toimipiste pysyy edelleen Suvilahden teollisuusalueella, sillä uudet tilat sijaitsevat noin 300 metrin päässä vanhoista.

Uudet toimitilat tarjoavat Proactorelle mahdollisuuden kehittää kunnossapitopalveluita, sillä uusissa tiloissa on tuotantokoneiden korjauspaikka sekä varastoautomaatti, jossa voidaan säilyttää tuotantokoneiden varaosia. MaintBox-ohjelmasta näkyy konekohtainen varaosatilanne ja säilytyspaikka.

Proactorin toimitusjohtaja Veli-Jussi Koskelan mukaan yritys aikoo jatkossa keskittyä yhä enemmän teollisuuden kunnossapitoon.

– Ydinosaamisemme on tuotantokoneiden huollossa ja kunnossapidossa. Tuotannon käynnissäpidon kannalta kriittisten varaosien saatavuus on avainasemassa. Asiakkailla ei aina ole ylimääräistä tilaa varaosavarastolle tai aikaa huolehtia varaosista. Varastoautomaatin ja maintBox-ohjelmiston avulla pystymme palvelemaan paremmin asiakkaitamme. Palvelumme ansiosta vasteajat ja tuotantokatkot lyhenevät merkittävästi. Asiakas saa nappia painamalla ammattitaitoisen asentajan paikalle oikean varaosan kanssa.

Palvelua on jatkossa tarkoitus monipuolistaa ja kehittää asiakkaiden tarpeiden mukaan. MaintBoxin avulla koneista voidaan kerätä monipuolista dataa, ja tätä dataa analysoimalla voidaan tulevaisuudessa ennustaa tuotantokatkoja ja optimoida konekohtaisen varaosatarpeen.