Tähtipiste Oy – Tuotannon tehostaminen kumppani, osaksi Prohoc-konsernia

Prohoc Oy ja Tähtipiste Oy ovat sopineet yritysjärjestelystä, jossa Tähtipiste Oy:sta tulee Prohoc Oy:n tytäryhtiö.  Yritysjärjestelyn kautta Prohocilla on kyky tarjota asiakkaille kokonaisvaltaisia valmistavan teollisuuden partneripalveluita. Palveluissa yhdistyvät modernit tuotannon ja tuotannollistamisen palvelut, tuotannon kehittämisen ja älykkään valmistuksen palveluihin. Tähtipisteelle järjestely mahdollistaa kyvykkyyden tarjota asiakkaille kokonaisvaltaisempia palveluita ja suurempia projekteja, sekä resursseja jatkokehittää Smart Maintenance -konseptia. 

Prohoc vahvistaa valmistavan teollisuuden tukijalkaa 

Prohocin teollisuuden valmistuspalveluita tarjoavan tytäryhtiö Proactorin kasvun ja suurten kehitysmahdollisuuksien myötä on syntynyt tarve rakentaa tuotannonkehittämisen ja tuotannollistamisen osaamista Prohoc-konserniin. Yritysjärjestelyn kautta Prohocilla on kyky tarjota asiakkaille kokonaisvaltaisia valmistavan teollisuuden partneripalveluita. Palveluissa yhdistyvät modernit tuotannon ja tuotannollistamisen palvelut, tuotannon kehittämisen ja älykkään valmistuksen palveluihin. Yhdessä Tähtipisteen kanssa Prohoc tarjoaa asiakkaille myös laajempien teollisuusprojektien toteuttamispalveluita. Organisatorisesti Tähtipiste Oy jatkaa liiketoimintaa Prohocin konsernissa Projects Oy:n, Services Oy:n ja Proactor Oy:n rinnalla omana yhtiönään. 

”Tähtipisteen tulo tytäryhtiöksemme avaa meille ison mahdollisuuden luoda korkeampaa asiakasarvoa ja laajentaa palvelutarjontaamme valmistavan teollisuuden puolella. Yhtiöiden osaamiset teollisuuspalveluiden ja kehittämisen osalta täydentävät toisiaan erinomaisesti ja älykkään valmistuksen digitaaliset ratkaisut ovat selkeästi tulevaisuuden kyvykkyyttä. Hienoa saada alan huippuammattilaiset osaksi Prohocin nyt jo yli 200 hengen joukkuetta. Yhteiset asiakkaamme, sekä koko henkilöstömme, uudet Tähtipisteen kollegat mukaan lukien, tulevat varmasti hyötymään tästä järjestelystä”, Prohocin toimitusjohtaja Matti Manner. 

Tähtipisteelle laajempia palvelumahdollisuuksia

Teollisuuden käynnissäpidon ja tuotannon tehostamisen palveluita tuottava Tähtipiste Oy on pääasiassa entisen Vaasan läänin alueella toimiva teollisuuden palveluyritys. Tähtipiste Oy:n palveluihin kuuluu jatkuvien käynnissäpitopalveluiden lisäksi tuotannon kehittämisen palvelut ja näihin liittyvät digitaaliset ratkaisut, sekä teollisuuden projektipalvelut. Yhtiöllä on vakaa asiakaskunta ja alueella hyvä maine nopeana ja luotettavana kumppanina, sekä Smart Factory -ratkaisujen toimittajana.

Prohocin projektipalveluiden myötä Tähtipisteellä on mahdollisuus tarjota asiakkaalle laajempia palvelukokonaisuuksia, kun isompien hankkeiden toteuttamiseen tarvittava osaaminen löytyy omasta talosta. 

”Tämä järjestely on iso askel Tähtipisteelle ja mahdollistaa meille kyvykkyyden tarjota asiakkaille kokonaisvaltaisempia palveluita ja isompia projekteja, sekä resursseja jatkokehittää Smart Maintenance -konseptiamme. Matka yrityksen perustamisesta tähän pisteeseen on ollut upea ja nyt käännämme uuden lehden hienon yrityskumppanin kanssa” Lassi Pukkinen, Tähtipiste Oy:n perustaja. 

 
Prohoc on meille ideaali kumppani ja näen, että yhdessä olemme asiakkaillemme vahva partneri niin projektipalveluissa, kuin teollisuuden käynnissäpidon ja digitalisaation palveluissa. Hienoa päästä tekemään hommia samassa joukkueessa Prohocin projektiammattilaisten kanssa.” Tähtipiste Oy:n toimitusjohtaja Veli-Jussi Koskela 

Lisätietoja: 

Matti Manner

Prohoc Oy

0400 521304

matti.manner@prohoc.fi

Veli-Jussi Koskela

Tähtipiste Oy 

050 3691412
veli-jussi.koskela@tahtipiste.fi

Lassi Pukkinen 
Tähtipiste Oy
050 3251108 
lassi.pukkinen@tahtipiste.fi 

Tähtipiste Oy – tuotannon tehostamisen kumppani 

Perustamisvuosi 2009 
Henkilöstömäärä 20 
Verkkosivut: https://tahtipiste.fi/ 


Tähtipisteen liiketoiminnassa yhdistyvät vahva teollisuuden tuottavuuden asiantuntijaosaaminen ja käynnissäpidon fyysinen, sekä digitaalinen hallinta. Tähtipiste hyödyntää palveluissaan omaa digitaalista sovellusalustaa tuottaakseen asiakkaille moderneja älykkään tehtaan ja kunnossapidon palveluita.

Prohoc Group – teollisuuden palvelukumppani 

Perustamisvuosi 1996 
Henkilömäärä 200 
Verkkosivut: https://www.prohoc.fi/ 

Prohoc Projects Oy – Projektiliiketoiminnan ja teollisen rakentamisen palvelut 
Prohoc Proactor Oy – Valmistavan teollisuuden modernit tuotantopalvelut 
Prohoc Services Oy – Valmistavan teollisuuden merkintäratkaisut ProID brändin alla 

Prohocin palveluissa yhdistyy pitkä kokemus globaalista teollisuuden projektijohdon ja rakentamisen palveluista uusiin älykkäisiin tuotannon ja valmistuksen palveluihin. Yhdessä Prohoc Group on monipuolinen kumppani teollisuuden asiakkaille niin kotimaassa kuin maailmalla.

*Kuvassa vasemmalta oikealle: Henri Antila (Prohoc), Pekka Parikka, Veli-Jussi Koskela, Lassi Pukkinen (Tähtipiste) ja Matti Manner (Prohoc).