Tähtipiste Oy ja Vaasan PLC- Sähkö Oy aloittavat yhteistyön

Tähtipiste on erikoistunut teollisuuden kunnossapitoon, projektitöihin ja sähköurakointiin. Vaasan PLC-Sähkö on erikoistunut teollisuusautomaatioon ja ohjelmoitaviin logiikoihin.

Vaasan PLC-Sähkön yrittäjänä toimivalla Paavo Kemppaisella on pitkä kokemus teollisuusautomaatiosta.

Teemme yhteistyössä teollisuuden tuotantokoneisiin liittyvää automaatiota, vianhakua, kunnossapitoa, korjausta ja logiikkaohjelmointia. Yhteistyössä jaamme teollisuusautomaatio-osaamista ja Tähtipisteen sertifioituja resursseja.

– Haluamme siirtää Paavo Kemppaiselta hiljaista tietoa meille, sillä kyse on erikoisalasta. Myös Kemppainen on kuullut Tähtipisteen hyvästä maineesta ja meillä on paljon annettavaa kirjapainoteollisuudelle ja Vaasan PLC-Sähkön muille asiakkaille. Tähtipisteelle ja Vaasan PLC-Sähkölle on tärkeää, että asiakkaista huolehditaan alusta loppuun asti. Yhteistyöllä pystymme tarjoamaan asiakkaillemme laajempia kokonaisuuksia koneiden automatisointiin liittyvissä projekteissa, Tähtipisteen toimitusjohtaja Veli-Jussi Koskela kertoo.
Yhteistyöllä taataan, että kirjapainoteollisuuden kunnossapidon osaaminen jatkuu ja pysyy Vaasassa lähellä asiakkaita. Samalla Tähtipisteen monipuolinen palvelu on käytettävissä Vaasan PLC-Sähkön asiakkaille. Verkostoitumalla pyrimme varmistamaan huoltokapasiteettimme saatavuutta ja tehostamaan toimintaamme.

Paremmalla palvelulla tähtäämme asiakkaittemme kilpailukyvyn parantamiseen ja tuottavuuden lisäämiseen siten, että tuotantokatkoja ei tule ollenkaan tai ne ovat lyhyitä. Tuotantokatkot vältetään ennakoivilla huolloilla ja nopealla ongelmanratkaisulla. Lupaamme, että palvelu pysyy vähintään yhtä hyvänä kuin aiemminkin.

Lisätietoja:
Veli-Jussi Koskela p. 050 369 1412
Paavo Kemppainen p. 0400 864 805