Tähtipiste Oy yhdistyy Prohoc Proactor Oy:n kanssa

Prohoc Oy ja Tähtipiste Oy:n muut osakkaat ovat tehneet järjestelyn, jossa yhtiöstä tulee Prohoc Oy:n täysin omistama tytäryhtiö. Tähtipiste Oy integroidaan tiiviisti osaksi Prohoc-konsernia ja yhteisen Proactor brändin alle. Uusi Proactor on 120 hengen ja noin 10M€ liiketoimintakokonaisuus. Järjestelyllä ei ole vaikutusta henkilöstön työsuhteisiin.

Yhdessä asiakkaille tarjotaan kokonaisvaltaisia valmistavan teollisuuden palvelukokonaisuuksia. Moderneihin valmistuspalveluihin liittyy mukaan tuotannon kehittämisen ja digitalisoinnin palvelut, sekä laitteistojen käyttö- ja kunnossapitopalvelut.

Yhtiön liiketoimintajohtajaksi nimitetään Jari Saaranen 1.9.2022 alkaen ja Jari liittyy samalla myös Prohoc-konsernin johtoryhmään. Veli-Jussi Koskela jatkaa yhtiössä keskeisessä roolissa myynnin ja asiakashallinnan tehtävissä.

Prohoc konsernin hallituksen puheenjohtaja Matti Manner sanoo: Proactorin ammattilaiset ovat rakentaneet hienon yrityksen ja saavuttaneet ammattitaidollaan ansaitun luottamuksen asiakkuuksissa vuosien aikana. Nyt pääsemme ottamaan yhdessä seuraavan askeleen tämän hienon tiimin kanssa ja rakentamaan uusia palveluita sekä asiakkuuksia.”

Lue lisää yhdistymisestä Prohocin kotisivuilta.