Tähtipisteelle lisää osaamista työstökonehuoltoihin

Tähtipistellä on aloittanut kaksi uutta työntekijää, joilla on pitkä kokemus työstökoneista. Juha Rönnillä on 24 vuoden kokemus työstökoneiden mekaanisista huolloista ja korjauksista. Juha Hietakankaalla on 10 vuoden kokemus työstökoneiden automaatiosta.

Tähtipisteen toimitusjohtaja Veli-Jussi Koskela kertoo, että Tähtipisteellä on tällä hetkellä monipuolista osaamista teollisuuden asennusprojekteihin. Näillä rekrytoinneilla Tähtipiste saa lisää osaamista huollon ja kunnossapidon puolelle.

– Tulevaisuudessa haluamme kehittää yritystämme erityisesti käynnissäpitopalveluissa. Rönn ja Hietakangas tuovat taloon uutta osaamista, sillä heidän ansiostaan voimme palvella asiakkaita entistä monipuolisemmin. Olemme myös investoineet työstökoneiden huollossa ja korjauksissa nykypäivänä vaadittaviin työkaluihin. Tarpeen tullen koulutamme henkilökuntaa tämän päivän vaatimusten mukaisesti.

Tähtipisteen käynnissäpitopalveluun kuuluvat muun muassa huolto- ja kunnossapitotyöt, vikakorjaukset, konesiirrot, vuosihuollot ja kuntoarvioinnit. Käynnissäpitopalveluissa hyödynnetään entistä enemmän maintBox-ohjelmaa muun muassa koneseurannassa ja huoltokirjassa. MaintBoxista saadaan raportit konekohtaisesti vioista ja huolloista. Tähtipisteella on myös varaosapalvelu. Käytössämme on yli 100 tavarantoimittajaa kotimaassa ja ulkomailla.

Koskela kertoo, että Tähtipiste tarjoaa käynnissäpitoon kolmea eri palvelupakettia.

– Kevyin versio sisältää maintBoxin, kuntokartoituksen, vuosihuollon, vikakorjaukset ja varaosapalvelun. Kaikki sopimusasiakkaat saavat maintBoxin. Ota yhteyttä ja kysy lisää!