Tähtipisteen ja Prohocin yritysjärjestely johtanut liiketoiminnan kasvuun

Tähtipisteen ja Prohocin puoli vuotta sitten alkaneen yritysjärjestelyn myötä Tähtipisteestä on tullut yksi Prohocin kuudesta tytäryhtiöstä. Tähtipiste toimii edelleen itsenäisenä liiketoimintayksikkönä ja omalla brändi-identiteetillään, mutta Prohoc-konsernin alla.

— Yhteistyömme on jo nyt tuonut kasvua ja uusia mahdollisuuksia sekä Prohocille että Tähtipisteelle. Markkinoilla tapahtuu nyt paljon, ja olemme huomanneet yhteistyömme vaikutukset tilausten määrissä. Tähtipisteen mukaantulon ansiosta olemme asiakkaille kokonaisvaltaisempi kumppani, joka kykenee vastaamaan kysyntään monipuolisella palvelutarjonnalla, kertoo Prohocin toimitusjohtaja Ilkka Palola.

Palolan mukaan Tähtipiste täydentää Prohocin palvelutarjontaa ja osaamista nimenomaan teollisuuden huolto- ja käynnissäpitopalveluilla, joista Tähtipisteellä on taustalla useiden vuosien kokemus.

— Kun yritysjärjestelyssä molemmat kumppanit ovat pitkän linjan ammattilaisia, henkilöstön ammattitaitoa on helppo hyödyntää puolin ja toisin. Tähtipisteen henkilöstön osaamista on valjastettu Prohocin käyttöön ja Prohocin henkilöstön ammattitaitoa vastavuoroisesti Tähtipisteen käyttöön.

Missiona paras työpaikka alan ammattilaisille

Prohocin lähivuosien strategia pohjautuu kolmeen eri pääalueeseen: tuottavuuteen ja nopeaan reagointikykyyn, kestävän kehityksen rakentamiseen ja ylläpitämiseen sekä hyvään yrityskansalaisuuteen, joka heijastuu kaikkeen toimintaan sekä yrityksen sisällä että sen ulkopuolella.

— Meidän tavoitteenamme on olla alan paras työpaikka. Meille on tärkeää pitää huolta työntekijöiden hyvinvoinnista ja siitä, että jokainen tekijämme kokee tekevänsä merkityksellistä työtä. Olemme käyttäneet muutaman vuoden ajan eNPS-mittaria, jolla mitataan henkilöstön työhyvinvointia. Se on ehdottomasti tärkein mittarimme, jonka avulla voimme tehdä henkilöstön hyvinvoinnin eteen konkreettisia toimia.

Tähtipisteen vankalle pohjalle helppo rakentaa

Palolan mukaan Tähtipisteellä on tunnettuutensa ja pitkien asiakassuhteidensa ansiosta vankka pohja, jonka varaan yritysten on yhdessä helppo rakentaa kestävää kasvua.

— On ollut todella hienoa saada Tähtipiste kelkkaamme. Olemme erittäin tyytyväisiä, että olemme saaneet mukaan heidän kaltaisiaan ammattilaisia. Näemme yhteisessä tulevaisuudessamme paljon uusia mahdollisuuksia.

Tutustu Prohociin täällä!