Yritys

 

 

Proactor on teollisuuden kunnossapidon, projekti- ja asennustöiden tunnustettu ammattilainen.

 

Toimintamallimme on kehitetty vastaamaan isojen teollisuusasiakkaiden vaatimuksia ja tarpeita. Nämä yritykset hakevat kilpailukykyä ja menestystä parantamalla tuottavuutta eri tavoin. Konseptimme on yksi osa palapeliä, jossa kunnossapito, asennus- ja muutostyöt saadaan virtaamaan suunnitellusti tuotannon ehdoilla.

 

Olemme johdonmukaisesti panostaneet siihen, että toimintamallimme avulla voidaan pienentää teollisuuden kunnossapidon, asennuksen ja projektitöiden kuluja. Kuluja syntyy mm. turhasta työstä, ylihuollosta, tarpeettomista tarvikekuluista, ennakoimattomista tuotantokatkoista, tapaturmista ja puuttuvasta faktatiedosta. Kaikista näitä kuluja voidaan vähentää tekemällä töitä järjestelmällisesti ja raportoimalla, dokumentoimalla, mittaamalla ja analysoimalla tietoja ja lukuja.

 

Toimintamallimme kivijalkana on maintBox-sovellus. Se on kunnossapidon ja tuotannon ammattilaisten kehittämä helppokäyttöinen CMMS-järjestelmä. Sovelluksen avulla muutamme työt ja numerot reaaliaikaiseksi, läpinäkyväksi ja mitattavaksi. Asiakas ei siis vain tilaa ja teetä töitä, vaan saa sovelluksemme ansiosta käyttöönsä helposti analysoitavat faktat ja numerot. Mitattavan tiedon avulla voidaan tehdä päätöksiä, joilla ajoitetaan ja mitoitetaan kunnossapito-, asennus- ja projektityöt oikein.

 

Omaamme pienen yrityksen ketteryyden, mutta ison yrityksen toimintamallit ja laajan palveluvalikoiman. Proactorin toimintatavat perustuvat avainhenkiöiden työkokemukseen ja osaamiseen teollisuudesta.

 

Olemme järjestelmällisesti kasvattaneet osaajajoukkoamme. Ketterästä joukkueestamme löytyy metallitöiden, teollisuusputkistojen, hydrauliikan, pneumatiikan, sähkön ja automaation osaajia. Edellytämme kaikilta työntekijöiltämme käytännön ammattitaitoa. Lähes parikymmenpäinen joukkueemme takaa, että olemme tavoitettavissa nopealla aikataululla myös normaalin työajan ulkopuolella. Työturvallisuuteen tekemämme panostukset näkyvät säästyneinä kuluina ja hyvänä maineena. Kasvava asiakasjoukkomme kertoo siitä, että osaamiseemme luotetaan.

 

Ota meihin yhteyttä, kun haluat kunnossapito-, projekti ja asennustöiltä enemmän kuin varsinaisen työn. Palvelumme tuo ulottuvillesi isojen teollisuusasiakkaiden tehokkaat prosessit, mahdollisuuden mitata ja analysoida tietoa ja tehdä oikeita päätöksiä.